Vestiging Drachten bezorgt oa in Noord Holland , Friesland, Groningen, Drenthe , Flevoland

Vestiging Barendrecht bezorgt oa in Zuid Holland, Zeeland, Utrecht

 

 

Welke kattenbakvulling past het best bij uw kat …

Plospan is een kattenbakvulling op basis van houtzaagsel, een voorbeeld van hernieuwbare grondstoffen.

 

 

 

 

 

 

Kattenbakkorrels zijn er in 2 soorten:

Kattenbakvulling van hernieuwbare grondstoffen (hout, papier, plantenvezels). Dit zijn hernieuwbare grondstoffen: je kunt ze steeds opnieuw aanplanten.

Kattengrit gemaakt van minerale vulling (zoals bentoniet, sepioliet, attapulgiet, gasbeton en silica gel). Kattenbakkorrels van mineralen zijn gemaakt van grondstoffen die opraken. Een nadeel van mineralen is dat het niet verbrandt in de vuilverbranding, waardoor het de afvalberg vergroot.

 

 

 

BreederCelect is een kattenbakvulling op papierbasis, een voorbeeld van hernieuwbare grondstoffen.

Voor uw kattengrit klikt u hieronder

Druk hier voor uw kattengrit

Biokat assortiment

Linda assortiment

Sivocat assortiment

Cat's Best assortiment

cats best oko

Linda 3-Mix

10 kg   € 22,95

Whiskas 7 kg

Whiskas 1+ jaar      7 kg

Van 26,95       NU   23,95

Greencat + Babypoeder

15 kg   € 14,25

Feline Y/D
Hill´s Prescription Diet Y/D Thyroid Health Kattenvoer Original 5 kg

Adviesprijs 66,95 nu tijdelijk 51,95

Naturel Health Cat Carnivore

2,5 kg  €  28,95

Purina One aanbieding
Purina One Adult Cat Kip&Granen 3 kg
VAN 15,95  NU TIJDELIJK € 13,25
 
 
Complete voeding voor je volwassen kat
  • Vermindering van tandsteenopbouw
  • Gezonde urinewegen bevorderd door uitgebalanceerde mineralen
  • Hoge opname van voedingsstoffen dankzij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten

Barn-i Kruidenhooi

Kamille/Paardebloem

500 gram  € 2,99

konijnen hooi

Natuurhooi 

Tijssen

2500 gram  € 4,65

Konijnenvoer Gemengd

Tijssen

20 kg  € 14,50

Konijnenbrok, vers hooi en fris water.. Basisvoer voor een konijn. Ruwvoer (hooi) is heel belangrijk voor prikkeling van de maag en darmen. Vers gras ( geef nooit gemaaid gras!) vinden ze ook heerlijk ! Van een vers bloemetje uit de bloembak durven ze ook wel te snoepen..

Verkrijgbaarheid Linda kattenbakvulling

Elke variant Linda kattenbakvulling is bij ons ruim voorradig, ook de moeilijker verkrijgbare varianten Linda Bio en Linda Fresh kunnen wij uit voorraad leveren! Staat uw type niet op onze site, meld het ons. Wij leveren het alsnog voor een scherpe prijs. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Kattengrit.com heeft een ruim assortiment kattenbakgrit en kattenbakvulling die wij graag bij u thuisbezorgen.

GRATIS BEZORGEN VANAF 50 EURO BESTELLING !!

Soorten kattengrit:

Het aanbod kattenbakvulling is erg breed, ieder merk heeft ook zo zijn eigen voor- en nadelen. In het online aanbod van Kattengrit.com vindt u alle bekende merken kattengrit in meerdere variaties.. het kattengrit wordt bij u thuisbezorgd, geen gesleep meer met zware zakken.

Klik voor Biokat’s assortiment

Biokat assortiment

Klik voor Linda assortiment

Linda spaans vernieuwde verpakking

Linda assortiment

Klik voor Sivocat assortiment

Sivocat assortiment

Tips voor het verschonen van uw kattenbak

Schep de kattenbak elke dag leeg. Vergeet na het scheppen de kattenbak niet aan te vullen met een nieuwe hoeveelheid kattengrid. Wanneer u de bak volledig wilt verschonen, kunt u deze het beste leeg maken, en goed schoonmaken met water en zeep. Verder is het slim om de kattenbak niet naast warme objecten zoals de verwarming of wasmachine te plaatsen. Dit kan geurtjes sneller doen verspreiden.

Online bestellen en thuis bezorgd

www.kattengrit.com biedt kattenbakvulling van verschillende gerenommeerde merken, makkelijk online te bestellen en het wordt bij u thuisbezorgd! GRATIS BEZORGEN VANAF 50 EURO BESTELBEDRAG ! 

Ook alle merken honden en kattenvoer kunnen wij leveren, lang niet alles staat nog op de site.. Vraag er naar en wij voegen het toe aan de site. Bestel zakken hondenbrok of kattenbrok gelijk mee, alles in 1x thuis !

Een overzicht van onze producten

KATTENGRIT, KATTENBAKVULLING EN DIERVOEDER  THUISBEZORGD.

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

  • Wij bezorgen onze producten zoveel mogelijk zelf bij u thuis, op de plek waar u het wilt hebben.. Hierdoor hebben wij persoonlijk contact met onze klanten. Wij rijden op route, we nemen contact met u op om de levering van uw bestelling te plannen. Wij rekenen  6,95 Euro per bezorging, ongeacht grootte of gewicht
  • Wij bezorgen ook op zaterdag .
  • Voor vragen kunt u bellen met 06-12331614 of mailen met info@kattengrit.com

Welkom op onze website van Kattengrit.com

Beste klanten, Er zijn in totaal meer dan 100 verschillende kattenbakvulling merken.
Welke past goed bij u?

over kattengrit
Het gebruik van een goede kattengrit is belangrijk voor u en uw kat. Het is belangrijk dat u een type kattengrit kiest, dat geschikt is voor uw kat. Om het u wat makkelijker te maken, lichten wij de verschillende varianten voor u toe. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Kattengrit.com heeft een ruim assortiment kattenbakvulling en kattengrit in verschillende prijsklassen.

Soorten kattengrit:
Klontvormende kattengrit
Klontvormende kattengrit maakt gebruik van natuurlijke vezels als klontvormend materiaal. Dit bestaat vaak ook uit bentoniet. Het voordeel van klontvormende kattengrit is dat deze langer schoon blijft. Het nadeel is dat deze veel stof veroorzaakt.

Niet klontvormende kattengrit
Niet klontvormende kattengrit maakt gebruik van natuurlijke materialen zoals hout of klei. Het voordeel van niet klontvormende kattengrit is dat het meer urine kan absorberen en de stank verminderd. Het nadeel is dat het vaker moet worden vervangen.

Plantaardige kattengrit
Plantaardige kattengrit is altijd gemaakt van natuurlijke vezels, hout of gerecycled materiaal. Het grote voordeel is dat het milieuvriendelijk is en niet giftig voor uw kat.

Ons aanbod kattengrit
Het aanbod kattengrit is erg breed en daarom is het belangrijk dat u de verschillen goed onderzoekt. Ieder merk heeft ook zo zijn eigen voor- en nadelen. In het aanbod van Kattengrit.com vindt u alle bekende katten gritten

Tips voor het verschonen van uw kattenbak
Schep de kattenbak elke dag leeg. Vergeet na het scheppen de kattenbak niet bij te vullen met een nieuwe hoeveelheid kattengrit. Wanneer u de bak volledig wilt verschonen, kunt u deze het beste leeg maken, en goed schoonmaken met water en zeep. Verder is het slim om de kattenbak niet naast warme objecten zoals de verwarming of wasmachine te plaatsen. Dit kan geurtjes sneller doen verspreiden.

Merken
Kattengrit.com  biedt kattengrit van verschillende gerenommeerde merken. Alle producten zijn getest en nauwkeurig geselecteerd. Enkele van onze favoriete merken zijn:

Biokat’s kattengrit is een zeer kwalitatief product. Dit Duitse merk biedt veel verschillende soorten en heeft dus voor elke soort kat een geschikte kattengrit.

Catsan kattengrit staat bekend om zijn goede vermogen om te absorberen. Dit maakt het schoonmaken van de kattenbak heel eenvoudig, aangezien het vocht netjes wordt opgenomen. De vulling blijft hierdoor niet plakken.
Sivocat is een van onze eigen favorieten merken. Deze kattengrit is er in verschillende varianten, waaronder de extra absorberende Crystals. Deze variant absorberen vocht direct, waarna deze verdampen. Hierdoor kan er opnieuw vocht worden opgenomen.

Neem contact op

kattengrit leeuwarden kattengrit groningen kattengrit friesland kattengrit drachten kattengrit haarlem kattengrit utrecht kattengrit almere kattengrit assen kattengrit lelystad kattenbakvulling leeuwarden kattenbakvulling groningen kattenbakvulling drachten kattenbakvulling haarlem kattenbakvulling utrecht kattenbakvulling almere kattenbakvulling assen kattenbakvulling lelystad kattenbakvulling flevoland kattengrit bezorgen www.kattengrit.com kattensteentjes

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ik ben een bericht kader. Klik op de knop Bewerken om deze tekst te veranderen.